KIDS NINJA CLASSES

Cursurile de Ninja Sport pentru copii oferă o modalitate unică și distractivă de a-ți ajuta copilul să-și dezvolte încrederea în sine, obținând în același timp exercițiul fizic (mișcarea) de care are nevoie! În locația noastră din Splaiul Unirii 160 la Sala de Sport cu Obstacole, antrenamentul Ninja Sport nu este doar distractiv, dar provocările, obstacolele și cursurile oferă copilului tău experiența unică de a vedea cum efortul și perseverența îl poate ajuta să-și atingă și să-și depășească obiectivele!

Ba mai mult, antrenamentul în sportul cu obstacole pentru copii nu numai că sporește încrederea în sine, dar promovează fitness-ul, agilitatea și orientează copilul pe calea sportului pe tot parcursul vieții! Cursurile noastre sunt concepute și conduse de sportivi antrenori profesioniști care au participat la show-ul TV Ninja Warrior sau au pregătit participanți pentru show-ul TV Survivor. Ești gata să te provoci?

Antrenamentul tău Ninja Sport începe acum! Fii minunat! Have FUN!

OPEN PLAY

Cauți ceva distractiv, activ și sigur de făcut cu familia ta? Ce zici de o seară provocatoare de distracție la Ninja Sport! Bucurați-vă de un amestec unic de exerciții, antrenament de agilitate și consolidare a forței, toate în timp ce câștigați încredere într-un mediu distractiv și sigur.

Vino cu copilul tău la open gym ! Sala de Sport cu Obstacole NINJA SPORT este opțiunea perfectă pentru o modalitate distractivă, activă și provocatoare de a-ți ajuta copiii să-și elibereze toată energia în timp ce abordează traseele noastre de obstacole și agilitate! Exersează, explorează și provoacă-te cu o varietate de obstacole, ajustează-ți abilitățile pe un singur obstacol sau exersează-ți parcurgerea traseelor noastre personalizabile

BIRTHDAY PARTIES

Căutați o idee activă și interesantă pentru petrecerea zilei de naștere a copiilor dvs.? Copiii iubesc obstacolele noastre și zonele de joacă interioare, cu acces deplin la obstacole ninja, parcursuri și provocări, oaspeții tăi mici și mari vor avea multe de explorat!

Pachetele noastre de găzduire a petrecerilor ninja la Sala de Sport cu Obstacole vă oferă acces la zona cu obstacole, zona de cățărat și locul de servire pozza și tort! Planificarea unei petreceri de ziua de naștere nu a fost niciodată mai ușoară, verifică rezervările noastre online și rezervă-ți petrecerea astăzi.

Care sunt beneficiile practicării Ninja Sport de către copii?

Top 4 beneficii ale antrenamentului Ninja Sport pentru copii

  • Conștientizarea spațială. Un beneficiu cheie al antrenamentului ninja este conștientizarea spațială.
  • Creșterea agilității. Agilitatea nu numai că joacă un rol în sporturile de toate tipurile, dar ajută și la prevenirea rănilor.
  • Echilibru îmbunătățit. Multe obstacole ninja implică echilibrul.
  • Școala căderii. Învățați să cădeți în siguranță.
Address
Splaiul Unirii 160, București
Phone
Open hours
Lu-Vi 17-21, Sa-Du cu programare