Concurs GET Warrior – Women Empowered

Concurs GET Warrior – Women Empowered

Cu dragoste și respect, vă prezentăm competiția ”GET Warrior – Women Empowered”, o competiție unică dedicată memoriei și luptei curajoase a unei femei extraordinare. Florentina Tudor, o luptătoare puternică care a pierdut bătălia împotriva cancerului la sân, rămâne o sursă de inspirație pentru noi toți. Practicantă activă de sport (arte marțiale, alergare, ski, sport cu obstacole), Florentina a promovat și susținut ideea de mișcare și sport până in ultima clipă.

Această competiție cu obstacole ninja pentru femei este o ocazie de a celebra viața Florentinei și de a sprijini lupta împotriva cancerului la sân. Această competiție plină de provocări și curaj invită femeile pasionate de Sportul cu Obstacole să-și demonstreze abilitățile fizice, dar și pentru a susține o cauză importantă.

Obstacolele din competiție sunt concepute pentru a pune la încercare agilitatea, puterea și determinarea participantelelor. De la trasee suspendate , până la ziduri de escaladă și teste de echilibru, competiția este o experiență în care trebuie să depășești propriile limite.

În plus, la sfârșitul competiției, va avea loc o ceremonie emoționantă în memoria Florentinei Tudor, unde participantele vor avea ocazia să împărtășească povești și să onoreze viața și moștenirea ei. Prin această competiție, dorim să promovăm conștientizarea asupra cancerului la sân și să continuăm lupta împotriva acestei boli devastatoare.

 

 

Fiecare participantă la competiția ”GET Warrior – Women Empowered” reprezintă un omagiu adus curajului și puterii Florentinei, dar și un pas înainte în lupta împotriva cancerului la sân. Haideți să ne unim pentru a face o schimbare și pentru a onora memoria unei femei remarcabile.

Link înscriere 

Competiția va avea loc în data de 21 octombrie 2023, Sala de Sport cu Obstacole Ninja Sport – București . Vor participa femei de toate vârstele și nivelurile de experiență.
____________________________________

REGULAMENT Liga Română de Ninja Sport https://ninjaromania.ro/regulament/
DECLARAȚIA (WAIVER) https://ninjasport.ro/waiver/

Formular înscriere 
Contribuția dumneavoastră este considerată donație pentru realizarea evenimentului.
Contribuția de participare este voluntară și se va face — în contul Asociației Club Sportiv Ninja Sport – RO29BREL0002003385070100 LIBRA BANK S.A. La detalii treceți = nume / donatie WE =

 

Address
Splaiul Unirii 160, București
Phone
Open hours
Lu-Vi 17-21, Sa 11-13, <br>Du cu programare